Posted by: cipanpoke | May 4, 2008

it arrived!~

the long awaited watch has arrived, nuff said ^_^

picture uploaded as promised.

Advertisements

Responses

  1. ape barang ckp lebey kt blog =p tgkp sket gmbr tgh posing ngn jam tu sepam =p bleh aku judge kiut ke x kiut

  2. haha kang aku upload 😛

  3. hohohoho. nais2.

    apsal dia ada tiga bulat kecik kat blkg jam tuh? tuh amende? kompas?

    sampai tiga kompas??

  4. hoho blah kiri date, blah kanan reserved power

    yg bwh tu bleh nmpk mechanics dier

    jam kinetic, xde kompas2 dah ahha

  5. wow..ade dlm 500-1k ni..ke lagi mhl..bgs jep..satu2 ko bli..lps ni,sile bg tau ur next plan..aku mengikuti je updates2 ko..wakaka..

    ~hati tu macam nak bli jam baru gak~

  6. hoho RM670 to be precise. pas ni kalo ikut wish list tu, mmg lama lg la br bleh bli haha, maybe aku bli benda yg less mhl kot or kumpul duit sket.

    keke bli jer zubo, kat labuan xkn xde lobang2 jual yg jual jam bes? xpon bleh usha lowyat.net, ade la citizen, seiko n casio gakunder 500 nyer option byk gak.

  7. wow~ ok2…nampak comey kt tangan ko. baru ari nih ade masa nk lawat blog2 org..haih~

  8. wow~ canggihnye jam..smart gak..

  9. wow 2 org ckp wow, or is it 3 already 😛

    tq2, nmpk sket taste aku blom lari tune lg haha

  10. cam len je dr yg aritu?

  11. Best aa jam kau… (dgn muka excited) jam aku rm10 je..tukar leh? 😛

  12. kehekhe..ko mesti beli jam tu kt davis..kn cine?
    whuahwuahwuawhua~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: